tiistai 14. helmikuuta 2012

Valentine's day

Mietin, että olisin ensinnä kirjoittanut ystävyyssuhteistani ystävänpäivän kunniaksi. Tulin kuitenkin toisiin aatoksiin, sillä tein jo yhden yleisen postauksen ystävyyssuhteista ja niiden tärkeydestä Ihmissuhteet; pohdintaa -postauksessa viime marraskuussa. Elämän tärkeimmistä ihmisistä olisikin syytä jaaritella muutenkin, kuin yleisenä ystävänpäivänä. Mie voisin vain vähän keveästi ja yleisesti kehaista tuntemiani ihmisiä tässä postauksessa.



No sen tuntee siitä, että se on siinä eikä lähe kulumallakaan pois. Sitä ei saa säikäytettyä pois tiukoilla aikatauluilla, suorasanaisuudella, huonoilla vitseillä, pienillä riidoilla, pitkillä aikaväleillä, turhanpäiväisyyksillä, angsteilla tai laulamalla päissään karaokea. Ystävä ei syyllistä tai häpeä sinua sen vuoksi mitä olet, vaan ottaa sinut vastaan vikoineen ja säröineen. Ystävä on se ihminen, joka ei päivittele huonoa oloasi vaan käskee keräämään löysät paskasi lattialta, suoristamaan selkärangan ja lopettamaan ruikutuksen. Sillä maailma ei ole kaatunut, eikä se kaadu kun on näin tällaisia ihmisiä ympärillään. 

Ystävät:
  • Tulevat Runebergin tortun tai design-leivoksen kanssa käymään kahvilla sekä malleilemaan valokuvaustehtäviin ja ääninäyttelemään ääniteoksiin, tekevät töitä ja bailaavat kanssasi. (Kreivitär, Aya & Kasmirrocker
  • Terapoivat ja tsemppaavat koulujutuissa, vievät ulkoilemaan, kun aivot tarvitsevat happea ja järjestävät sinut mitä ihmeellisempiin uusiin tilanteisiin. (A & J
  • Valvovat etelästä käsin kaukana asuvaa ystävää tasaisin puolivuosittaisin tapaamisin ja joskus vähän useamminkin. (S & S
  • Kahvittavat ja puhuttavat kaikki maailman menot ja meiningit lävitse, naurattavat ja jaksavat kulkea mukana vuodesta toiseen. (M & L
  • Tsemppaavat kotona käsin. (Perhe ja mieheke.) Varsinkin mies joutuu useasti koetuksille ailahtelevien mielialojen ja stressikierteiden vuoksi sekä raukka näkee minua koko ajan, mutta seisoo vierellä kaikesta huolimatta.
  • Ja kaikki ne ihmiset joita tapaat ja välissä tuntuu olleen muutama päivä, vaikka oikeasti kyse on viikoista, joskus kuukausistakin. 


Mie arvostan kaikkia niitä, jotka ovat uhranneet tervehdystä pidemmän ajan! Monesti on päiviä, joiden parhaana virikkeenä on muistella kaikkea järjellistä ja järjetöntä, jossa olen ollut mukana ystävieni kanssa ja ansiosta. Monet seikkailut on seikkailtu ja useat ovat vielä edessä. Toivottavasti tunsit lämpimän piston sydämessäsi tai ainakin naurahdit jollekin vanhalle kommellukselle.


Mie olin itse kyllä hieman huono ystävä tänään, enkä muistanut ystävää. Kävin kaupungilla tuulessa ja viimassa kiertelemässä. Ympärillä pyörii niin paljon ajatuksia nyt, ettei voi keskittyä oikein mihinkään. Asioita hoidellessa sekä kaupassa käydessä tuhraantuikin pari tuntia tiistaipäivästä. Suuret askarteluideatkin olen siirtänyt tulevaan, siihen ajanjaksoon "kun on aikaa", jonne olen lokeroinut aika paljon tekemisistäni.

Miestä ja itseäni muistin kyllä hieman itsekkäillä ystävänpäivälahjoilla! Noita bändimukeja alkanut kerääntyä, niin tilasin miehekkeelle kahvimukin oman bändinsä logolla. Sekä itselleni kupin omalla logollani, etten kahvitellessa unohda omaa nimeäni. Kaikkeen sitä hurahtaakin. Sen lisäksi broilerin ohutleikkeiden jälkeen oli lakritsijäätelöä jälkiruuaksi. Pieniä asioita, mutta piristi myös omaa päivää muistaa jotenkin miestä. Olen yleensä harvinaisen surkea lahjoissa niin nyt sain kerrankin vähän loistaa järjenjuoksullani!

4 kommenttia:

  1. voi aino, nää oot niin paras <3 susta oon saanu iha mielettömän hyvän ystävän tosi lyhyessä ajassa. se kertoo jo jostain! tässä vielä ystipäivän mopsipiristys ^__^ http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRj629fBVzf9dyqapXHk69Tun_V0a-NaLzzQVMca18erZAblQBA8pJx9Exl

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja samat sanat n_n Aargh, ihana mopsi :')

      Poista
  2. "No sen tuntee siitä, että se on siinä eikä lähe kulumallakaan pois. Sitä ei saa säikäytettyä pois tiukoilla aikatauluilla, suorasanaisuudella, huonoilla vitseillä, pienillä riidoilla, pitkillä aikaväleillä, turhanpäiväisyyksillä, angsteilla tai laulamalla päissään karaokea. Ystävä ei syyllistä tai häpeä sinua sen vuoksi mitä olet, vaan ottaa sinut vastaan vikoineen ja säröineen. Ystävä on se ihminen, joka ei päivittele huonoa oloasi vaan käskee keräämään löysät paskasi lattialta, suoristamaan selkärangan ja lopettamaan ruikutuksen. Sillä maailma ei ole kaatunut, eikä se kaadu kun on näin tällaisia ihmisiä ympärillään."

    Voi kiesus että on ihana tekstin pätkä :) Nuo on niitä ystäviä isolla Y:llä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta niinhän se on! Niitä ihmisiä, jotka tuntee parhaiten ja on vaan siinä vaikka mitä ikinä tapahtuisikaan :)

      Poista