tiistai 24. tammikuuta 2012

Katkarapu-pinaattipasta

Tarvitset:
  • n. 100-150g katkarapuja
  • pakastepinaattia
  • 1/2 paprika
  • spagettia
  • 1/2 creme bonjour sipulisekoitus
  • 2 dl ruokakermaa 4%

mausteeksi:
  • ripaus valkopippuria 
  • ruokalusikallinen grillimaustetta 
  • teelusikallinen oreganoa
  • ripaus suolaa





Lyö jäiset katkaravut paistinpannulle sekä spagettivesi kiehumaan.


Kun pannu, jossa katkaravut ovat, alkaa tiristä, lisää myös muutama jäinen kokkare pinaattia. Sulattele katkaravut ja pinaatit kaikessa rauhassa ja anna katkaravuista sulaneen veden haihtua pois siinä ohessa. Samalla kun katkaravut ja pinaatti ovat paistokasarilla, voit pilkkoa paprikan.



Lisää joukkoon paprikan palaset.


Tällä aikaa spagettivesi alkaa kiehua ja voit lisätä spagetit kattilaan loppukokkailun ajaksi.


Lisää katkarapujen, pinaatin ja paprikan sekaan ruokakerma, puolikas purnukallinen creme bonjouria sekä ripaus valkopippuria, ruokalusikallinen grillimaustetta, ripaus suolaa ja teelusikallinen oreganoa.


Pastan kanssa sopii hyvin syödä jotain kasviksiakin. Pariisinporkkanat ovat pakastepussista ja ne valmistuvat helposti keittämällä ruuanlaiton ohessa.


Salaatin kerkeää leikellä kippoon sillä aikaa, kun pasta muhii kasarissa ja spagetti sekä porkkanat kiehuvat.


Kun spagetit ovat kiehuneet, ne sekoitetaan keskenään uunivuoassa ja tarjoillaan siitä.


.. tietenkin heti kuin pariisinporkkanat vain ovat valmiita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti