keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Paprikanawok

Tämä paprikanawok-resepti on muokattu tätini miehen reseptista (hän pitää yllä Apostolin kyydillä kävely-blogia). Olen alkuperäisestä vaihtanut mausteita, lisännyt herkkusienet ja kerman.


Tarvitset;

1 sipuli
300g broilerin fileesuikaleita
3 herkkusientä
1 paprikan
0,5 - 1 dl  4% ruoka"kermaa"

mausteet:
grillimauste
valkopippuri
aromisuola

Pilko sipuli ja kuullota se paistinpannulla, lisää broilerin fileesuikaleet joukkoon ja paista.

Herkkusienet ja paprikan voi pilkkoa samalla kun sipuli ja broilerin fileesuikaleet paistetaan.

Lisätään joukkoon paprika, paistetaan hetken aikaa.

Maustetaan grillimausteella, valkopippurilla, aromisuolalla ja lisätään joukkoon herkkusienet.

Lopuksi vielä kermaa.

And it's all good.

Huomasin tässä että tämä blogini reseptiarkisto toimii myös hyvänä esimerkkikirjastona miehekkeelleni. Hän saa astua keittiössä puikkoihin nyt kesälomansa aikana. Ja kuten insinöörit yleensäkin, myös hän tarvitsee tarkat ohjeet siitä mitä pitää tehdä. Olen itse yrittänyt pitää ruuanlaiton mukavana ja helppona harrastuksena.

Huomenna illalla olisi luvassa mango-juustokakku juhannukseksi. Mukava viedä mennessään perjantaina tuliaisiksi kakku kun synttärinikin sijoittuvat sopivasti torstaille. Aina on hyvä päivä juustokakulle. Kävin ostamassa elämäni ensimmäistä kertaa liivatelehtiä että ei vielä toivota mitään suuria tuloksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti